SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Articole » URBATLON 2015 – cursa cu 9 probe

URBATLON 2015 – cursa cu 9 probe 

urbatlon 2015

URBATLON 2015, o singura cursa si 9 probe de foc!

Timpul și locul acțiunii: : 20 iunie 2015, Arena Națională, București

Accepta provocarea la sport si distractie!

Cea de a II-a editie a URBATLON, o cursa cu obstacole fara egal, care va avea loc sambata, 20 iunie 2015, de la ora 10:00, la Arena Națională, din București.

Vara aceasta au apărut doze suplimentare de energie si distractie pentru orice iubitor de miscare ce accepta provocarea URBATLON 2015. Astfel, sunt așteptați la start pe toti pasionatii de sport si pe orice persoana care vrea sa isi depaseasca limitele intr-o aventura urbana cu obstacole atractive.

Cea de-a doua editie a competitiei promite un cocktail sportiv plin de adrenalina pentru o experienta… fara egal! Concurentii vor avea de parcurs un traseu de alergare de numai 5 kilometri si vor avea de trecut prin 9 probe cu obstacole sportive: Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class Romania, Atlantis la inaltime by Atlantis Fitness & Lifestyle, Asaltul Arenei by MPG, Jump & fun cu Toortitzi, Blocaj in trafic by Kiss FM, Piramida by BCR si vor incheia cursa cu proba surpriza Happy Moves by Coca-Cola si se vor bucura de un final… spumos!

Prin acest eveniment se dorește a se demonstra ca sportul este pentru toata lumea, ca este distractiv si accesibil, ca miscarea poate imbunatati viata oricui pe toate planurile si ca poate ajuta orice om in drumul sau spre implinirea viselor, oricare ar fi acestea. Mesaje de incurajare pentru participanti au fost transmise special de catre ambasadorii sportivi ai URBATLON – http://www.urbatlon.ro/category/speakers/: Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Mihai Covaliu, Alexandra Predescu, Roxana Borha, Elena Meroniac, Razvan Juganaru, Andreea Pavel, Alexandru Marcu, Horatiu Dumitrescu, Calin Novacescu, Kallina Visoiu si Nicolae Stoian. Pe multi dintre ambasadorii sportivi ii veti regasi la start, insotiti de prieteni si colegi sau in fruntea unor echipe de concurenti dornici de distractie.

Au dat curs invitatiei  multe companii care sustin miscarea dar si cluburi sportive, iar cum distractia e mai mare in gasca la start vor aprea peste 20 de echipe care vor defila in deschiderea evenimentului alaturi de toti participantii si se vor bucura de aventura urbana. Pentru cei care inca nu si-au rezervat locul la URBATLON 2015, mentionam ca inscrierile sunt deschise pana joi, 18 iunie, si se fac exclusiv online pe: www.urbatlon.ro, aceasta fiind si data limita pentru achitarea taxei de participare.

După finalul competiției va avea loc o petrecere urbana.

Detalii organizatorice:

Accesul pietonal al publicului si al reprezentantilor mass-media se face utilizand intrarile in Parcul sportive „Lia Manoliu” din str. Maior Coravu si bulevardele Basarabia si Pierre de Coubertin, incepand cu ora 09:00.

Important! Pentru autovehiculele destinate transmisiunii in direct, ale reprezentantilor posturilor de televiziune, accesul se face intre orele 09:00 si 10:00 din Bulevardul Basarabia, cu anuntarea prezentei acestora si a membrilor echipelor mass-media pana vineri, 19 iunie, ora 18:00, pentru a facilita accesul. Dupa ora 10:00, accesul auto nu mai este permis in incinta Parcului sportiv „Lia Manoliu”!

mai multe date și informații la : www.urbatlon.ro

(sursa foto: Urbatlon.ro)

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.