SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » MTS » Victor Ponta – personalitatea săptămânii

Victor Ponta – personalitatea săptămânii 

3636victor-ponta.jpg

La conferinţa “Sportul românesc-moment zero”, eveniment care a avut loc la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, în Sala “Nadia Comăneci”, a participat şi premierul României, Victor Ponta, care şi-a arătat încă o dată susţinerea pentru sportul autohton. Primul ministru a reiterat că sportul reprezintă o prioritate pentru Guvernul pe care îl conduce, motiv pentru care i-a somat pe cei care au putere de decizie în Ministerul Tineretului şi Sportului să urgenteze crearea unui pachet legislativ de promovare a sportului.

Declaraţiile oferite de Victor Ponta în cadrul acestei conferinţe confirmă că premierul iubeşte sportul şi este alături de acest domeniu vital pentru o societate sănătoasă. Din acest motiv, Sport Revolution îi acordă lui Victor Ponta distincţia de “Personalitatea Săptămânii”.

  • Îl felicit pentru entuziasm pe Nicu Bănicioiu care se confruntă pentru prima dată cu această problemă.
  • Sunt un premier care iubește sportul și vreau să ajut.
  • Am promis că facem un Minister al Sportului și l-am făcut.
  • l-am bătut la cap pe ministrul Educației la fiecare ședință de Guvern, pentru că sistemul educației e extrem de conservator când e vorba de sport. Trebuie să introducem mai multe ore de sport.
  • Nu pot eu să fac pachetul legislativ pentru promovarea sportului pe o perioadă de 10-15 ani, dar haideți să începem o dată!

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.