SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Handbal » Victorie şi înfrângere la debutul grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin

Victorie şi înfrângere la debutul grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin 

larvik_34

HCM Baia Mare a câştigat pe teren propriu meciul cu Fleury Loiret Handball din grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal, 31-28 (13-15), după ce, cu o seară în urmă, CSM Bucureşti pierduse la limită, 21-22 (11-11) în fieful formaţiei macedonene Vardar Skopje, în grupa 2 Dacă pentru echipa maramureşeană a fost prima victorie, care le-a adus două puncte şi o poziţie mai sus în clasament, pe 5, campioana ţării noastre a înregistrat întâia înfrângere, ce le-a coborât pe locul 4.

Ca şi în partida de campionat cu U Alexandrion Cluj-Napoca, în care au fost conduse în prima repriză, revenind puternic în partea a doua, băimărencele lui Aurelian Roşca şi Ioan Băban au evoluat cu totul altfel după pauză, egalând la 19 prin olandeza Abbingh, desprinzându-se la două şi, spre final, la trei lungimi. Au reuşit o victorie care le dă speranţe la calificarea în sferturi. Golgeterele întâlnirii au fost Pineau, de la HCM Baia Mare şi Niombla, de la oaspete, cu 10 reuşite. S-au mai remarcat Geiger, 5, Abbingh, 4 şi portarul Ungureanu, care a parat două mingi în ultimele minute.

Teamul din Capitală, pregătit de danezul Kim Rasmussen, putea încheia la egalitate şi chiar câştiga un meci echilibrat, în care macedonencele s-au mobilizat mai bine în ultimele şase minute, când s-au desprins la 22-19, Rodrigues reducând diferenţa. Gullden a înscris cele mai multe goluri, 8.  Urmează două partide importante, vineri, cu danezele de la FC Midtjylland, la Bucureşti şi sâmbătă, la Thuringer HK, formaţie antrenată de românul Herbert Muller, unde joacă Eliza Buceschi şi Crina Pintea.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.