SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Fotbal » Minifotbal » Victory Cup, competiţia unde amatorii de azi devin profesioniştii de mâine. Naționala artiștilor, printre echipele participante

Victory Cup, competiţia unde amatorii de azi devin profesioniştii de mâine. Naționala artiștilor, printre echipele participante 

victory cup

Dacă Steaua nu s-a calificat în Liga Campionilor, vine Liga Campionilor la Bucureşti. Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi nu a prins nici măcar grupele Europa League. Cu toate acestea, fanii fotbalului nu trebuie să fie trişti. Respectând expresia „Dacă nu vine muntele la Mohamed, se duce Mahomed la munte”, Liga Campionilor va poposi la Bucureşti. 32 de formaţii formate din fotbalişti amatori vor participa la Victory Cup, competiţie care va începe în luna septembrie şi care se va desfăşura pe formatul Ligii Campionilor.

Pe lângă fotbaliştii amatori, la ediţia care debutează în această toamnă va paticipa şi naţionala artiştilor, formată din câteva nume grele ale showbiz-ului din România: Kamara, Cornel Păsat, Daniel Chiriţă etc. Naţionala artiştilor, fostă campioană mondială la minifotbal, s-a înscris la Victory Cup cu intenţia de a deveni campioană şi, potrivit lui Kamara, căpitanul echipei, „avem o şansă mare să câştigăm acest turneu şi nu o vom rata. Nivelul competiţiei este foarte bun, sunt sigur că ne va fi greu, dar totul depinde de noi să devenim campioni.”

artistiiVictory Cup este un turneu de minifotbal pentru amatori care, de când a fost înfiinţat, a devenit foarte cunoscut şi apreciat în lumea sportului. Prima ediţie a Victory Cup s-a desfăşurat în 2014, iar în acest an turneul a ajuns deja la cea de-a patra reprezentaţie. Numărul de echipe a crescut de la ediţie la ediţie, la cea din urmă, care s-a încheiat în august, participând 32 de formaţii.

Conceptul Victory Cup este unic în România prin prisma faptului că le oferă numeroase beneficii participanţilor. Pe lângă premiile în bani acordate echipelor fruntaşe, jucatorii se simt cu adevărat fotbalişti. De ce? Pentru că toate meciurile sunt filmate şi fotografiate, pentru că departamentul de presă şi relaţii publice scrie cronici detaliate după fiecare etapă, face statistici ample şi realizează interviuri cu protagoniştii Victory Cup. În plus, în fiecare săptămână sunt acordate premii pentru portarul etapei, jucătorul etapei sau marcatorul celui mai frumos gol al etapei. La finalul turneului sunt premiate echipele clasate pe locul 1, 2 şi 3, golgheterul turneului, cel mai bun portar, cel mai bun pasator, cel mai bun jucător, dar şi cel mai bun manager.

De remarcat este că la ediţia care debutează în această toamnă peste 1000 de fotbalişti amatori sau profesionişti, vedete din fotbalul profesionist şi artişti şi-au anunţat prezenţa la startul Victory Cup. Aşadar, va fi o competiţie cu o miză deosebit de importantă, care le va oferi participanţilor şi chiar spectatorilor şansa de a simţi aerul tare al Ligii Campionilor.

Alte detalii organizatorice despre Victory Cup:

Data limita de înscriere: 07.09.2015

Contact: 0762.896.064, dragos.buzatu@victorycup.ro

Teren de joc: iarba sintetică, dimensiuni 40/20 m

Sistem de joc: 5+1 (6 rezerve)

Sistem de desfăşurare: tur-retur

Echipe/grupă: 8 grupe a câte 4 echipe

Durata meci: 2 reprize x 20 de minute

Taxa de înscriere: 300 de lei/sezon

Taxa de participare: 150 de lei/meci

Organizare: 2 arbitri/meci, medic, observator de joc, mingi, veste de departajare

Bonusuri oferite de organizatori:

-foto-video la fiecare meci

-statistici ample după fiecare meci

-premii săptămânale (portarul etapei, jucătorul etapei, golul etapei)

-premii finale (locul 1, locul 2, locul 3, premiul fair play, premiul pentru golgheterul turneului, premiul pentru cel mai bun portar, cel mai bun pasator, cel mai bun jucător, dar şi cel mai bun manager)

Mai multe detalii despre Victory Cup puteţi găsi pe pagina de Facebook a turneului: https://www.facebook.com/victorycup2014?fref=ts

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.