SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Atletism » Zece atleți români, la a 15-a ediție a Mondialelor de alergare montană

Zece atleți români, la a 15-a ediție a Mondialelor de alergare montană 

alergare-montana

În a treia sâmbătă din septembrie va avea loc în localitatea galeză Betws-Y-Coed ediția cu numărul 15 a Campionatelor Mondiale de alergare montană. La care se vor întrece, la diverse categorii de vârstă, 424 de sportivi și sportive, printre care și zece reprezentanți ai țării noastre.

Vor face deplasarea Ionuț Zinca-CSU Craiova, Denisa Dragomir-CSM Pitești, la seniori, care vor concura în proba individuală, pe distanțele de 12, respectiv 10 kilometri, Gabriel Bulandra-CSM Dorna, Mihai Fălcescu-CS Târgoviște, Peter Herman-CSS Mediaș, Bogya Gergely-CSM Cluj-Napoca (echipa de juniori), care va alerga 6 kilometri), Iulia Zudor-CSS Mediaș, Andreea Pîșcu-Pandurii Tg. Juiu și Alina Butnariu-LPS Botoșani (echipa de junioare, 4.8 kilometri). Pîșcu a ocupat locul 7 la individual la precedenta ediție. Echipele au ca obiectiv clasări în primele șase.
Alături de ei vor fi Ion Bură, tehnicianul care o pregătește pe Andreea Pîșcu, la Târgu Jiu, conducătorul delegației, antrenorii Valentin Coroja, Sergiu Dascălu și asistentul medical Gabriel Toma.
Foto: http://sptfm.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.