K1.Adrian Maxim cucereşte China

Luptătorul  Adrian Maxim, pregătit de antrenorul Horia Rădulescu și-a trecut în cont o nouă victorie. Sportivul s-a impus în cadrul galei WLF organizate în China, după ce a dispus de luptătorul asiatic Jin Ying la categoria minus 64 de kilograme.Gala a avut loc în Kunming, capitala provinciei Yunann, China, un oraş cu 6,6 milioane locuitori.

 După primele trei runde, arbitrii au văzut egalitate între cei doi. În runda cu numărul patru Maxim a punctat decisiv și a păstrat titlul.
 “Am întâlnit un adversar foarte bine pregătit cu care am avut mult de muncit pentru a demonstra arbitrilor că sunt mai bun decât el. Mi-am dorit mult victoria şi mă bucur că sunt neînvins în promoția WLF”, a mai declarat Maxim, care în China a fost susținut de antrenorul Horia Rădulescu.
 De curând, în urma performanţelor obţinute cu sportivii pe care i-am dus în China, acesta  a devenit de agent exclusiv al promoţiei chineze WLF pentru România şi UK, fiind clar că, pe viitor, vom avea ocazia să vedem mai mulţi sportivi români în China.

 Promoţia WLF -Wu Lin Feng este un turneu marţial organizat şi televizat de către  Henan Television, canalul oficial al provinciei Henan din China. WLF este la momentul acesta,  una dintre cele mai importante ligi de sporturi de contact din China şi poate chiar din lume. Organizaţia de bază are 5 promoţii în desfăşurare, 2 pe mma şi 3 pe reguli de Kickboxing.

Tânărul campion propus de Horia Rădulescu, Adrian Maxim a participat până acum la 4 evenimente, câştigându-şi respectul şi aprecierea publicului şi a organizatorilor prin felul său extrem de spectaculos de a lupta şi caracterul mereu vesel.

Iată ce ne-a declarat Horia Rădulescu despre evoluţia elevului său:

„Pentru noi a fost o recunoaştere a valorii lui Adrian, care în opinia mea, este luptătorul care, la categoria 61-63 kg este cel mai bun şi cu un stil pe gustul publicului. Adrian este un sportiv care în România nu a avut şansa să fie remarcat, deoarece la noi există ceva reticente faţă de sportivii din categoriile de greutate mică, lucru pe care însă am de gând să-l schimb.

Eu consider nu numai că Adrian are calităţi deosebite, dar are stofă de mare campion şi personal voi face tot ce-mi stă în putere să-l ajut să-şi atingă potenţialul maxim.

Am luat legătura cu agenţi şi manageri importanţi din lumea kickboxingului şi aceştia s-au arătat interesaţi de el.Managerului lui Adrian şi partenerul meu, Yao, mi-a declarat după meci că este fericit şi onorat să-l reprezinte şi că proprietarii WLF au gânduri mari pentru el.”

Anul acesta, din postura de campion al piramidei WLF la categoria 63 kg, Adrian Maxim a mai  luptat şi în piramida promoţiei Glory, în data de 11.03.2017, la  Grantham Meres Leisure Centre în Grantham, UK, într-un turneu de 8 luptători, la categoria -65 kg.

Luptătorul bihorean beneficiază de sprijinul fci-currency, Dol Guard și Essenza Oil.  Adrian Maxim este antrenat de Horia Radulescu în Anglia, iar in Oradea se pregăteşte la sala Fit4u.

foto: arhiva personala

Știri similare

Facebook Comments