SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » Cupa Structurilor Speciale de Intervenţie

Cupa Structurilor Speciale de Intervenţie 

Trupe-Speciale-1

Sport Revolution şi-a făcut o tradiţie prin promovarea evenimentelor organizate de Ministerul de Interne, iar Cupa Structurilor Speciale de Intervenţie este prezentă în paginile revistei noastre de trei ani încoace.
Şi de această dată, cel ce ne-a anunţat despre desfăşu­ra­rea acestui eveniment a fost multiplul campion mondial, european şi naţional de arte mar­ţiale, ofiţerul Traian Rus.
Competiţia în sine a fost o întrecere reuşită, care a scos la iveală echipe bine închegate, o pregătire tactică şi fi­zică de excepţie, cât şi dorinţă şi spi­rit competitiv de înaltă clasă. A trebuit să constatăm cu regret lipsa unor investiţii serioase din partea statului în aceste structuri speciale. Sa­lariile şi condiţiile de pre­gă­tire, dar şi legislaţia „ajută­toare“ sunt modeste, precare şi depăşite.

Am fost informat de către organizatorii acestei întreceri că echipele naţionale se bucu­ră de un respect atât la nivel na­ţional, cât şi internaţional, îmbunătăţindu-şi recordurile de la an la an. Ca drept do­va­dă a notorietăţii şi profesio­nalismului lor, trupele speciale de intervenţie ale Ministe­ru­lui de Interne au făcut obie­c­tul unui reportaj realizat de ce­lebrul post de televiziune Discovery Chanel.
Personal, îmi doresc ca aceste structuri speciale să fie reale baze şi continuatori ai spiritului combativ românesc, ce pare tot mai adormit şi ­într-o reală letargie.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.